Szakmai bemutatkozás
sk hu

Konferenciák

 

 

 

Konferencia

 

A konferencia olyan szervezetek közös összejövetelét jelenti, melyeket azonos hivatás, témakör, szakmai érdeklődés köt össze. Ezen összejövetelek alkalmával sor kerül a nézetek egyeztetésére, tapasztalatok cseréjére a további szakmai lépések, teendők meghatározására, egy esetleges irányvonal meghatározására.

 

A tudományos konferenciák az egyes kutatási területeken elért eredmények publikálásával, megvitatásával és a szakterület további tudományos fejlődésével foglalkoznak. A tudomány mindannyiunk életére kihatással van, ezért szinte mindig az egész emberiséget érintő kérdések kerülnek megvitatásra.

 

Az üzleti konferenciák az egyes gazdasági területek, válllalkozások kellően pezsgő gazdasági fejlődését, fellendülését hivatottak szolgálni.

 

Ezekből az alapinformációkból is kitűnik, hogy egyes konferenciák mennyire különbőzőek lehetnek és ezért megszervezésüket nagymértékű körültekintéssel kell kezelni a megbízók elvárásainak megfelelően. Cégünk ezt a szolgáltatást komoly felkészültséggel, kellően pontosan és igényesen végzi az elvárt kívánalmaknak megfelelően.

 

Bármilyen jellegű konferencia megszervezésével kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Elérhetőségeink:

Best Step s.r.o.

945 01 Komárno

Hradná 2.

( Tiszti pavilon, bejárat oldalról, a park felől )

 

Telefon:

Irodai            : (+421) 35 7778572

Mobil SK       : (+421) 917808879

Mobil HU       : (+36) 30-6175522

 

E-mail:

info@beststep.eu

beststep@beststep.eu