Esküvő – A különleges nap
sk hu

Esküvők


 

 

Családi rendezvények ( esküvők, eljegyzések )

 

 A rendezvényszervezésről mindenkinek az első gondolata az, hogy: Ugyan már, majd mi megszervezzük.

 

 Talán egy idézettel megpróbáljuk a lényeget bemutatni:

 

"A legtöbben meg vagyunk győződve arról,
hogy hegyeket tudnánk megmozgatni,
ha valaki eltakarítaná az útból a dombokat."

 

Majd jönnek a problémák, egymást követik a szervezési gondok, az idő pedig csak fogy és fogy. Mivel sokan nem ismerik - miért is ismernék ? - a rendezvényszervezés apró momentumaiból összeállt végeredmény tematikáját, így nagyon sok mindenre nem is gondolnak.

 

Lehet, hogy mindenki megszervezne egy esküvőt, egy eljegyzést vagy egy ünnepi vacsorát. De végig gondolta már Ön, hogy milyen áron ?

 

Mennyi utánjárás mire megtalálja a helyszínt, a ruhákat, a dekorációt, a zenészeket, a virágkötőt, videóst stb. ? Mindenkivel egyeztetni kell az elképzeléseket, összehangolni a különböző szolgáltatók munkáját, árajánlatokat kérni stb.

 

Mindenki úgy nő fel, hogy egy tökéletes esküvő képét látja maga előtt. Felnövünk, eljegyezzük egymást valakivel és sokkot kapunk attól, hogy minden milyen iszonyúan drága. Stresszeljük magunkat amiatt, hogy minden tökéletesen sikerüljön és közben azon tűnődünk miből fogjuk mindezt kifizetni. Az esküvőnek nem szabadna adósságba taszítani bennünket, mert az nem túl jó kezdete egy friss házasságnak.A lakodalom a legdrágább része a nagy napnak, a helyszín díja, étel, ital, zenekar, virágok, díszítések stb. Persze vannak lehetőségek olcsóbb költségvetésre is, de azért mégis ez életünk egyik legkiemelkedőbb, legmagasztosabb napja.

 

Ez az Önök esküvője, ne csak a vendégeknek akarjanak megfelelni. Elvileg ők azért vannak ott, hogy megosszák Önökkel ezt a különleges napot, és nem kritizálni a vacsorát vagy a díszítést.

 

 Lehetne másképpen is ? Természetesen !

 

 

Szolgáltatásaink:

 

Annak érdekében, hogy a Nagy Nap valóban különlegességekkel tűzdelt és felejthetetlen legyen az Ifjú pár és az egész násznép számára ezért ezen hagyományos és extra szolgáltatások tárházát nyújtjuk ügyfeleinknek. Így saját igényeiknek, kívánságaiknak megfelelően rendezzük az esküvő menetét, alakítjuk a stílusát.

 

-        Helyszínbiztosítás, catering

 

A helyszín kiválasztásánál alapvető szempont a létszám, az elképzelt stílus és a szolgáltatások minél szélesebb biztosítása egy helyen. Lehetőségként számításba jöhet padlóburkolattal felállított sátrak biztosítása a kívánt helyszínre.

 

Vállalunk egészen extrém esküvői helyszíneken történő lebonyolítást, hisz ez egy nem mindennapi esemény, legyen meg annak örökké tartó varázsa ( légi, vizí, szabadtéri, hegytetőn stb. )

 

-        Fotó, videó

 

Boldog pillanataink nem múlhatnak el nyomtalanul. Ehhez profi fotós és videókészítő kell, hisz ezen pillanatok többé már nem köszönnek vissza. Azt ott és akkor kell professzionális módon megörökíteni.

 

-        Dekoráció

 

Nos, erről sokat fognak beszélni. A belépéskor a vendégek ez alapján ítélnek, így ez nagyon fontos része a ceremóniának. A teremdíszítés szakma, bízza gyakorlattal rendelkező munkatársainkra ezt a feladatot.

 

-        Vőfély, ceremóniamester

 

A hagyományos esküvők hangulatfelelősének nevezhetjük a vőfélyt,  hisz színes és üde foltja  a lakodalmaknak. Sokan azt hiszik, hogy csak beszél és beszél, néha kurjongat, holott teljes mértékben szervezett a munkája és irányítója az események menetének. A ceremóniamester a hagyományos esküvőktől eltérőbb, egyedi esküvők fontos szereplője és egyben koordinátora.

 

-        Zenekar, DJ, táncoktatás

 

Senki sem szeretne a sarokban ülni és nézni a gazdagon megrakott tányérokat. Esküvőre vígadni, mulatozni mennek el az emberek. Ennek egyik legfontosabb "kelléke" a zenekar. Szinte minden stílusban tudunk ajánlani híres vagy kevésbé híres, ámde nagyon jól zenélő csapatot.

A tánctudás nem velünkszületett képesség. Viszont elvárás a vendégsereg részéről, hogy a mulatságot az ifjú pár nyissa meg táncával. Hogy a nyitótáncot önfeledten és felszabadultan lejtse az ifjú pár, érdemes néhány órás oktatáson részt vennie.

 

-        Szépségápolás – fodrász, smink

 

Egy hölgy számára mindig fontos a kifogástalan megjelenés. Az esküvő napján pedig minden menyasszony a lehető leggyönyörűbb akar lenni. Ez természetesen vonatkozik az örömanyákra is. Viszont ezen a napon a legnehezebb időben és térben eljutni fodrászhoz, sminkeshez. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani olyan szépségápolási szolgáltatókkal, akik a kívánt időben a kívánt helyszínre mennek és elvégzik a kért szolgáltatást.  

 

-        Meghívók, menü- és ültetőkártyák

 

Fontos szerepet játszanak már az esküvői előkészületek idején. Az  esztétikai szempontokon túl lényeges, hogy egyértelmű információt nyújtsanak. ( helyről, időpontról, sorrendről stb. )  

 

-        Köszönetajándékok

 

Színes kis foltja ez az ünnepségnek és örök emlékként is szolgál. Szinte nehéz választani a sok kedves lehetőség közül. Azért a jegyeseknek ez biztosan sikerülni fog…

 

-        Járművek ( egyedi rendszámtábla, hintó )

 

Az egyedi napot érdemes feledhetetlenné tenni azzal, hogy az oltár elé vezető utat egy nem mindennap használatos járművön tegyük meg. A választék bő, az igények különbözőek a választás joga pedig az ifjú párt illeti meg.

 

-        Esküvői homok ceremónia

 

Amerikai szokásból vettük át, ám ma már üde színfoltja egy-egy esküvőnek. Az esküvői homok ceremónia a polgári szertartás része lehet és különösen ajánlott közös gyertyagyújtás helyett kültéri esküvő esetén.

 

-        Torták, sütemények

 

A mézesheteket megelőző nap megédesítéséről sem feledkeztünk meg. Hiszen az egyik gyakori kérdés a lagzik után a vendégek körében ez szokott lenni: És milyen volt a menyasszonyi torta, milyenek voltak a sütemények ? Ahhoz, hogy a menyasszonyi torta felvágása büszkén történhessen, elengedhetetlen  egy különleges torta elkészítettése. Ezt is bátran ránk bízhatja.

 

-        Szertartás – ügyintézés

 

Hogy a házasulandók kedvét ne szegje az e körüli sok elintézendő, a természetesen ezt is magunkra vállaljuk. Ha különleges kívánságként a pár kültéri színhelyen szeretné a szertartás lebonyolítását, ebben is segítségükre leszünk.

 

-        Esküvői ruha

 

A menyasszony számára az egyik legközpontibb kérdés. Hogy a sok kínálkozó lehetőség közül a számára leginkább elképzelt, az Ő szempontjainak legmegfelelőbb kerüljön kiválasztásra – szintén számíthat ránk.  

 

-        Koktélbár, mixer

 

Ha valami különlegeset kívánunk nyújtani a vendégeinknek, akkor érdemes lehetőségként a vendéglátás ezen új színfoltját igénybe venni. Így a vendégek részesülnek egy különlegességben  – nem csak a szokásos, ismert italokból poharazgathatnak.

 

-        Csokoládé, pezsgőszökőkút

 

Plusz élményként szolgál az ínyenceknek és különösen nagy élmény a gyerekek számára a csokoládészökőkút. A gyermekkorból kinőtt vendégek számára pedig a pezsgőszökőkút kínálja a felejthetetlen élmény lehetőségét.

 

-        Pillangóreptetés

 

Feledhetetlen élményt nyújthat e különleges szokás – a jegyesek rejtett kívánságaival együtt felrebbenő pillangók látványa.

 

-        Galambröptetés

 

Mi szimbolizálhatná jobban az együvé tartozást mint egy fehér galambpár ? A galambröptetés több módozatából választhat a házasulandó pár.

 

-        Rizs / sziromszórás

 

A jókívánságok melyek ebben a szép szokásban nyilvánulnak meg elsősorban a termékeny, gondoktól- bajoktól mentes házasságra vonatkoznak.

 

-        Jégszobor

 

A művészet egyik modern válfaja melynek különleges alkotásai az egyedi események, színhelyek varázsfoltját képezik.

 

-        Tűzijáték

 

Varázslatos fénypont,  várva – várt esemény az este során a tűzijáték. Annak megvalósulásához, hogy igazán maradandó és csodálatos élményben részesüljön a pár és a többi résztvevő, ahhoz mi szakszerű, átfogó és biztonságos tervet készítünk.

 

-        Lufiposta

 

A lufiposta felszállta a hozzáfűzött jókívánságokkal egy varázslatos emlékkép formájában örök emlék maradhat.

 

-        Kívánságlámpás – kívánságdoboz

 

A lufipostához hasonlóan a kívánságlámpások látványa is felejthetetlen élményben részesíti az ünneplőket. A kívánságdobozba elrejtett jókívánságok még sok idő múltán is felidézhetik a csodás nap élményét.

 

-        Csokor, kézdísz bebiztosítása, csokortartósítás

 

A menyasszonyi csokor egy jelentős jelkép. Ennek minden igényt kielégítő biztosítását nyugodt szívvel ránk bízhatja. Különlegességként ajánljuk, ennek tartósítását, melynek következtében a csokor évtizedekig megőrzi aznapi voltát, szépségét.

 

-        Gyermekfelügyelet

 

Ahhoz, hogy a kisgyermekes szülők is átadhassák magukat a szórakozás örömeinek, kívánunk segítséget nyújtani gyermekfelügyelet biztosításával.

 

-        Sofőrszolgálat

 

Megeshet, hogy a vendégek nem mindegyike gondolt arra, hogy a dínom-dánom után valahogy haza is kell kerülni. Ha a fáradtság vagy az alkoholszint nem engedi, hogy biztonságban hazajusson a vendég – ilyenkor nagy segítség lehet hazajuttatásuk előre történő biztosítása. Ez természetesen megvalósítható abban az esetben is, ha saját járművükön érkeztek az esemény színhelyére.

 

-        Nászút

 

Ha elnyertük a házasulandók bizalmát, szívesen nyújtunk hathatós segítséget a nászút problémamentes,  átfogó megszervezéséhez a pár igényeinek maximális figyelembevételével.

 

 

Készséggel állunk rendelkezésükre és megbízható, alapos, mindenre figyelő szakmai munkánk eredményeképpen Önöknek csak élvezni kell a nap boldog pillanatait, örömeit.

 

Árak

 

A személyes találkozó lényege, hogy megismerhessük Önöket, igényeiket, elképzeléseiket. Ezek után elkészítjük az Önök részére személyre szabott esküvői ajánlatunkat.

 

Az első megbeszélés irodánkban ingyenes, mert hisszük, hogy elnyeri tetszésüket és később megbíznak bennünket az esemény megszervezésével. Tudjuk, hogy ez bizalmi kérdés, de nyugodt szívvel állunk Önök elé.

 

Hiszünk abban, ha az első találkozónál szimpatikusak leszünk és megtisztelnek bennünket a bizalmunkkal.

 

Személyes konzultációra igény esetén házhoz is megyünk, ennek díja: 20 000 Ft + 70 Ft / km + autópálya matrica. 

 

Általában az esküvőszervezők jutalékos rendszerben dolgoznak, miszerint az általuk kiajánlott szolgáltatókkal állnak szerződésben, a jutalékot tőlük kapják.

Ez azonban bizonyos esetekben eltérhet, amikor csak részleges szolgáltatást kérnek vagy pl. nagyon egyedi a szolgáltatói kör biztosítása.

 

Az árakat nagymértékben befolyásolják az igényelt szolgáltatók számai és azok vállalási összegei.

 

A szolgáltatókkal ( virágosok, esküvői helyszínek biztosítói, éttermek, zenekarok stb. ) mi kötjük a szerződéseket, koordináljuk érkezésüket és tájékoztatjuk őket elvárásainkról. Csak e területen már bizonyított, megbízható, minőségi szolgáltatást végző partnerekkel állunk kapcsolatban.

 

Maximálisan az Önök érdekeit képviseljük, tájékoztatjuk Önöket a lehetőségekről, a rejtett költségekről és mindarról, amire figyelniük kell. Arra törekszünk, hogy az Önök számára megfelelő költségvetésű és színvonalú esküvőt prezentáljunk.

Ha csak az esküvő napjára tartanak igényt egy szervezőre, ebben az esetben óradíj alapú az elszámolás, amely minimum 8 órás időtartamra, ( 12 - 20 óráig ) nettó 5 000 Ft / óra.

Ezen összeg magában foglalja az esküvői forgatókönyv közös és részletes megtervezését, a szolgáltatók koordinálását és a teljes lebonyolításra vonatkozóan tanácsokkal látjuk el Önöket.

 

Ha saját szervezésű esküvőt szeretnének, de tanácstalanok, úgy ebben az esetben szívesen adunk szervezési tanácsokat, szolgáltatói listát és rámutatunk az esetleges buktatókra, hibákra is. A tanácsadás óradíja irodánkban nettó 4 000 Ft / óra.

 

Kiszállási díjunk: 70 Ft / km + autópálya matrica

 

Úgy gondoljuk, hogy nincs két egyforma esküvő, így nem igazán lenne korrekt, ha egyenárakat alkalmaznánk. Önök is éppen azt szeretnék, ha esküvőjük más lenne, ha eltérne másétól, ha egyedi és megismételhetetlenné válna.

 

Amit biztosan tudunk ajánlani:

- Az első konzultáció ingyenes

- Lehetőség van csak szaktanácsadásra és részleges szervezésre

- Tudjuk biztosítani a személyes részvételt

- Nincs lehetetlen megoldás, ezt mi garantáljuk

 

 

esküvőszervezési újdonság érdekesség esküvők szervezésénél esküvői rendezvény megszervezése

 

Követve a kor technikai fejlődését lehetőség van a párok és vendégeik interaktív, online párbeszédére is az alábbi módon.

 

Igény esetén elkészítünk egy ideiglenes web oldalt, amely 3 hónapig üzemelne.

Ezen a weboldalon szerepelne az esküvő pontos helyszíne, a szertartás és vacsora pontos menetrendje, a vacsora menüje, a pár által elképzelt nászajándékok listája, üzenőfal az észrevételeknek valamint a kapcsolatfelvételi lehetőségek felsorolása ( cím, telefonszám, e-mail, msn, skype ).

 

Különlegesség továbbá, hogy e jeles alkalomról készült fotók is ide kerülnének feltöltésre, amelyet a weboldal üzemelése alatt bárki megnézhet, letölthet, így elkerülhető a kézről-kézre járt és minőségében egyre inkább megkopott esküvői fotók átadása, több példányban való elkészítése és eljuttatása a vendégek részére.