Gyermek és babazsúr a csillogó szemekért
sk hu

Babazsúrok

 

Baba és gyermekzsúr

 

Szeretné, ha valaki levenné válláról a gondot, megszervezné a gyerekzsúrt ?

Ötletes és kreatív játékokat találna ki ?

Lekötné a szülinapi zsúron résztvevő gyerekeket 2-3 órára ?

Szeretné, ha menete, stílusa lenne a gyerekzsúrnak és a gyerekek sokáig emlékeznének a bulira ?

 

Válasszon bennünket és mi megoldjuk gondját !

 

Gyerekes családokban a születésnap apropóján megrendezésre kerülő gyerekzsúr az ünnepelt gyerek számára az év egyik legszebb és legizgalmasabb napja, a szülőknek pedig…Hát igen, a szülőknek bizony sokszor stressz, már-már szinte bevállalhatatlan feladat, de legalábbis komoly kihívás. Pedig van mód arra, hogy ez másképp legyen.

 

Persze, sokkal egyszerűbb egy születésnapi bulit megtartani a McDonalds’-ban vagy egy játszóházba. Számtalan ilyen lehetőséget találhatunk az interneten. De tulajdonképpen ezek is igényelnek szervezést, és gyakran irreálisan sok pénzbe kerülnek. Gyerekünk nem érzi magát otthon, ettől esetleg bizonytalan lesz, és nem is olyan kényelmes, időben és létszámban is általában szigorúan korlátozott. Inkább változatosságként javasoljuk, és főként már nagyobb, önálló gyerekek esetében.

 

Ha tehát úgy döntünk, otthonunkban lesz a buli, mi kell a gyerekpartihoz: gyerekek, ételek, italok, játékok, esetleg ajándékok. Egyszerűnek hangzik, és azzá is tehető.

Íme néhány bevezető gondolat a gyerekzsúrhoz

 

Előkészületek
Ahhoz, hogy jól sikerüljön a zsúr gyerekünk és a vendég gyerekek számára is, érdemes a zsúrt pontosan megtervezni, azaz gondosan előkészíteni. El kell dönteni, hogy kik a meghívottak, milyen legyen a buli, kiválasztani az időpontot, meghívót készíteni. Ebbe az ünnepeltet természetesen be kell vonni. Legkésőbb egy héttel a buli előtt pedig el kell dönteni, hogy milyen finomságokkal, játékokkal és vendéggyerekeknek szánt ajándékokkal készülünk. Közben persze ne feledkezzünk meg az ünnepelt születésnapi ajándékáról sem ! Minden gyerekzsúrra igaz, hogy az ünneplő gyerekek korosztálya befolyásolja a gyerekzsúr előkészületeket és lebonyolítást, hiszen egy babazsúr egészen más elvárásokat támaszt velünk szemben, mint a tizenéveseknek szervezett buli.

 

Ételek és italok
Ki kell választanunk néhány gyerek kedvenc ételt, süteményt, szükségünk lesz egy születésnapi tortára, és italokra. A már nagyobb gyerek maga is közreműködhet az ételek elkészítésében, de a születésnapi torta legyen meglepetés. A vendég gyerekek kedvenc ételeiről érdeklődhetünk az anyukáktól, de gyerekünktől is. Igyekezzünk az ételeket és a dekorációt egy a gyerekünk által kedvelt témára felfűzni, a gyerekek korosztályának megfelelően, ez várhatóan gyerekünk barátainak is tetszeni fog. Ne feledjük, a tálalás ötletessége a gyerekek esetében legalább olyan fontos, mint az étel maga. Az ételeknél ne essünk túlzásokba se a mennyiséget, sokféleséget, se a felesleges cukor és mesterséges színezékek tartalmát illetően. Egészséges süteményekkel, alapvetően házilag készített finomságokkal, gyümölcssalátával, viccesen tálalt zöldségekkel legalább olyan sikeresek lehetünk, és az egészséges táplálkozást is megkedveltethetjük a gyerekekkel ! Nem győzzük hangsúlyozni: a gyerekeket ( főként minél kisebbek ) valóban az étel érdekli egy zsúron a legkevésbé, így csak a szükséges mennyiséget készítsük, és csak a szükséges energiát fordítsuk a sütés-főzésre !!!

 

A nagy nap
Itt mindent be kell dobni !

A lakás ne legyen szanaszét, hiszen a gyerekeknek sok helyre van szükségük, még jobb, ha kert is van. Készüljünk szépen megterített asztallal, az ételek előkészítve, tartalék a hűtőszekrényben. Ne improvizáljunk, mert el fogjuk veszíteni a fonalat a sok gyerek mellett. Nem árt, ha gondoskodunk egy kis segítségről ( pl. barátnő, nagyszülő, önként jelentkező anyuka). A dekoráció legalább annyira fontos része a partinak, mint az ételek és a sütemények, így ne vegyük félvállról. A fotózásról és esetleges háttérzenéről se feledkezzünk meg !
Játékok és kreatív ötletek: ha már jól laktak a gyerekek, és mielőtt még egymás hajába kapnának vagy unatkoznának, foglaljuk le őket életkoruknak megfelelő játékokkal, kreatív ötletekkel. Évszaktól és a buli helyszínétől függően erre különböző lehetőségeink vannak.

 

Gyerekzsúr tippek

 

Segíthetünk ennek lebonyolításában ?

 

Nincs idegeskedés, fejtörés. Mi mindenről gondoskodtunk. A gyerekek szórakoztatásán túl mi biztosítjuk a meghívókártyát, dekorációt, fotózást, játékokat, játék alapanyagokat, ajándék ötleteket, egyéb kiegészítőket.

 

Kérjen időpontot és tanácsaink révén szívesen segítünk Önnek.

 

Amennyiben bennünket bíz meg gyermeke zsúrjának megszervezésével, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

 

Elérhetőségeink:

Best Step s.r.o.

945 01 Komárno

Hradná 2.

( Tiszti pavilon, bejárat oldalról, a park felől )

 

Telefon:

Irodai            : (+421) 35 7778572

Mobil SK       : (+421) 917808879

Mobil HU       : (+36) 30-6175522

 

E-mail:

info@beststep.eu

beststep@beststep.eu